Over ons

MGear B.V.

 
Jonge muziekbeleving met een jarenlange ervaring! Deskundig, vertrouwd advies en een goede service: daar staan we voor!

Waar en wie?

 
In 2013 hebben wij de deuren van onze winkel aan de Geenestraat 6 in Nederweert geopend. Midden in een regio met veel muzikaliteit en muzikale activiteiten. Met passie voor het vak en specialistische vakkennis staat hier Patrick Overklift Vaupel Kleyn voor je klaar!
Patrick, opgegroeid met muziek, is een muziekliefhebber in hart en nieren. Gestart als roadie en muzikant, vervolgde hij zijn muzikale sporen onder andere als verkoper muziekinstrumenten en geluidstechnicus (mixen / opnametechniek). Daarbij heeft hij zich ook toegelegd op afstelling en reparaties van (bas)gitaren en samenstelling van pedalboards. Als muzikant weet hij immers als geen ander: lekker muziek maken doe je pas op kwalitatief ‘Gear’!

Wat?

 
Wij bieden een breed assortiment aan muziekinstrumenten en toebehoren. Voor o.a. nylonsnarige gitaren, staalsnarige gitaren, elektrische gitaren, basgitaren, drumstellen, bekkens, percussion, mondharmonica’s, gitaarversterking, effecten, recording, microfoons, PA-apparatuur en natuurlijk alle overige benodigdheden en accessoires kun je bij ons terecht.

MGear, Pro Music

 
Met onze ruime ervaring zijn wij je graag van dienst bij het beantwoorden van al je vragen of om je te helpen bij het uitzoeken van het juiste, passende instrument.
Uitstekende service, een goede prijs en een eerlijk advies, Pro Music!