Diensten

Live opnames

Met onze 32-sporen mengtafel kunnen wij opnamen maken van jouw liveoptreden. De opnamen worden hierbij in eerste instantie op harddisk vastgelegd en kunnen daarna in onze studio worden afgemixed. Indien nodig is het ook mogelijk om een hoger aantal sporen op te nemen, tot 128 in onze studio.

Lees meer »

Studioinrichting

Wil je zelf een opnamestudio gaan bouwen? Wij geven advies over en leveren de inrichting van de studio, volledig afgestemd op de vorm en de akoestiek van de ruimte. Denk daarbij aan interface en mixers, daw-controllers, bekabeling, advies hardware en software, speakers en akoestiek panelen.

Lees meer »

Gitaarles

Voor beginners en gevorderden bieden wij gitaarlessen waarbij wij praktische speeltechniek koppelen aan de nodige theorie. Notenkennis is niet vereist.

Lees meer »

Pedalboards & FX-racks

Het overzicht kwijt door de enorme berg pedalen en kabels? Wij bouwen voor je een pedalboard (eventueel op maat)! We bufferen signalen, waardoor brommen, kraken en signaalverlies voorkomen wordt. Wah-pedalen, volumepedalen, effectenpedalen, tunerpedalen en voedingen worden tot één gestructureerd geheel gebracht. Ook de aansluiting en programmering van FX-racks behoren tot[…]

Lees meer »

Mixen

Patrick Overklift Vaupel Kleyn, is al jarenlang een bekende naam in de wereld van geluidstechniek. Een aantal artiesten waarvoor hij de geluidsmix heeft verzorgd zijn: Venice Beth Hart Steve Lukather Within Temptation Alain Clark Steve Vai Richie Kotzen Steve Howe Nick en Simon Die Powerhosen Paulo Mendoça Fates Warning Second[…]

Lees meer »

Reparaties

We kunnen alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan gitaren en versterkers uitvoeren. Van elektronica in de ruimste zin van het woord tot vervanging van hardware, is onze specialist in staat om jouw gitaar of versterker weer in topconditie te brengen.

Lees meer »

Aanleg muziekinstallaties

Voor horeca, vergaderruimten, sportfaciliteiten, scholen, theaters, overheidsinstellingen, auditoria, godsdienstige gebouwen, adviseren en leveren wij ook geluidsinstallaties op maat. Wij geven speciale aandacht aan de akoestiek van de ruimte, de geluidsverdeling, mogelijkheden voor opnamen (van bijvoorbeeld vergaderingen) en de daarbij benodigde communicatiesystemen.

Lees meer »

Muziekinstrumenten

In onze winkel verkopen wij een uitgebreid assortiment aan muziekinstrumenten en alles wat hier verder mee te maken heeft. Denk hierbij aan versterkers, gitaren, microfoons, hoofdtelefoons, kabels, PA , software en diverse accessoires. Loop vrijblijvend binnen in onze winkel voor advies.

Lees meer »

Gitaar Afstellen

Zelfs de beste en mooiste (bas-)gitaar speelt niet lekker als die niet naar jouw persoonlijke voorkeur afgesteld is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan afstelling van de hals, pocket, tremolo, brug (o.a. Floyd Rose, Wilkinson etc.), topkam, intonatie en radius. Met uiterste zorg realiseren we een optimale bespeelbaarheid van jouw gitaar.

Lees meer »

Licht en Geluidsverhuur

MGear is een professionele partner voor de technische realisatie van jouw evenement. Wij verhuren podium- en sfeerverlichting en P.A.-systemen voor de geluidsversterking van vergaderingen tot muziekfestivals.  

Lees meer »